Kycklinglår i dijonsenapsås

Ännu en rätt från ICAs billiga veckan son föll mig i smaken men som sambon inte tyckte om (smaken är som baken) var kycklinglår i dijonsenapsås, det blev väldigt krämigt och gott!20131002-201635.jpg
Kycklinglår i dijonsenapsås

6 st kycklinglår
2 st morötter
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
2 dl ekologisk creme fraiche
1/2 buljongtärning (kyckling)
3 dl vatten
2 msk dijonsenap
Salt & peppar
1/2 kruka persilja
Olja till stekning

Bryn först kycklinglåren i olja i en panna. Salta och peppra. Ta upp dem och lägg åt sidan. Stek lök, vitlök och morötter i oljan och häll på buljong, creme fraiche och dijon. Koka 5 min. Lägg sedan ner kycklingen i såsen och låt puttra tills kycklingen är klar, ca 20 min. Smaka av med salt och peppar och strö persilja ovanpå. Klart!

Annonser

2 svar

  1. Det låter jättegott! Dijonsenap brukar ge väldigt got smak åt mat tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: